Enig resultaat

Active Filters: Clear Filters

Deze 5-laags actieve koolstoffilters helpen je extra te beschermen tegen bacteriën, pollen en fijnstof. Het gebruik van deze filters is niet verplicht, maar geven extra bescherming indien gewenst. De filters zijn speciaal voor mondkapjes aangezien ze niet te dik zijn waardoor je er nog makkelijk door kunt ademen. Na 4 uur gebruik raden we aan het filter te vervangen.

Hoe gebruik je de filters?

Voordat je het filter uit de verpakking haalt, is het van belang om je handen goed schoon te maken. Haal vervolgens één filter uit de verpakking en zorg ervoor dat het masker met de binnenkant naar je toe ligt. Plaats nu je filter in de binnenkant van het masker, onder de witte stof. Al onze mondkapjes hebben aan de zijkant een speciale opening waar het filter in geplaatst kan worden.


Let op: indien je je filter wil vervangen, raden we aan om na het verwijderen van het oude filter, het masker eerst te wassen op 60 graden. Vergeet hierbij niet het filter weg te gooien en je handen goed te wassen nadat je het masker/filter hebt aangeraakt.

Kan ik de filters hergebruiken?

Zodra het filter 4 uur is gebruikt, raden we aan om deze te vervangen. Gooi het oude filter weg en was daarna goed de handen voordat je een nieuw filter gebruikt.

Zijn de mondkapjes verplicht?

Nee het gebruik van deze filters is niet verplicht. Al onze mondkapjes bestaan namelijk uit twee lagen wat volgens de normale richtlijnen van het RIVM al voldoende beschermd. Deze 5-laags actieve koolstoffilters bieden alleen extra bescherming tegen bacteriën, pollen en fijnstof.

Met welke mondkapjes kan ik deze filters gebruiken?

Deze filters zijn te gebruiken voor al onze mondkapjes.