Toont alle 43 resultaten

Active Filters: Clear Filters

Een comfortabel mondkapje kopen?

Heb jij een mondkapje geprobeerd en krijg je het er benauwd van? Dan is het tijd om een comfortabel mondkapje te kopen waar je makkelijker door kan ademen. Zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt is het op dit moment verplicht om een mondkapje te dragen in openbare ruimtes. Er zijn mensen die dit liever niet willen, zij vinden dat dit een benauwd gevoel veroorzaakt. Maar wat als wij je vertellen dat dit niet het geval hoeft te zijn? Als je meer te weten wilt komen over het dragen van een mondmasker en het benauwd zijn dan is het handig om snel door te lezen, we leggen hieronder het een en ander uit


Waarom kan een mondkapje benauwd zijn?

De voornaamste reden dat een mondkapje kan zorgen voor een benauwd gevoel is natuurlijk dat je luchtcirculatie beperkt wordt. In plaats van dat de lucht direct je neus of mond inkomt moet het eerst door een laag stof heen. Wanneer de stof van dik katoen is kan dit zorgen voor een benauwd gevoel, niet echt prettig natuurlijk want je gaat er ook nog is flink door zweten. Echter heeft een mondkapje ook een psychologisch effect. Mensen denken al snel dat een mondkapje je benauwd maakt, met als gevolg dat deze mensen zich ook echt benauwd kunnen gaan voelen. Dit is puur psychologisch, je stikt namelijk echt niet meer een mondkapje over je gezicht. Je loopt immers in de winter toch ook wel eens met een sjaal over je neus?

Tips voor het dragen van een mondkapje

De belangrijkste tip om een mondkapje te dragen zonder benauwd te worden is door een mondkapje te kopen van een materiaal waar je makkelijker door kan ademen. Kies je voor onze mondmaskers dan is dit altijd een garantie. In tegenstelling tot wat mensen nog wel eens denken zegt de dikte van de stof namelijk niets over de bescherming die je ondervindt, het draait namelijk allemaal om het materiaal van het mondkapje. Door te kiezen voor onze speciale mondmaskers die gemaakt zijn van een unieke combinatie van katoen én polyester (vergelijkbaar met sportkleding) kan je zonder benauwdheid je mondkapje dragen. Heb je nu toch nog last van een benauwd gevoel dan is het handig om thuis even te oefenen. Zet hem gewoon eens op en probeer om rustig te ademen. Je zal merken dat het zwaar ademen door een mondkapje voornamelijk tussen je oren zit. Met de juiste oefening ben je binnen no time van je mondkapje benauwdheid af.

Bestel vandaag nog een comfortabel mondmasker

Kies voor onze, niet benauwde mondkapjes om ervoor te zorgen dat ook jij zonder zorgen bijvoorbeeld in het openbaar vervoer kan zitten. De verscheidenheid aan opties maakt het voor iedereen mogelijk om een mondkapje te vinden wat precies past bij wat je mooi vindt. De speciale ademende stof maakt dat de mondkapjes makkelijk zijn om doorheen te ademen, dit zorgt ervoor dat je ze comfortabel voor een langere tijd kunt gebruiken. Door zelf een kijkje te nemen in het assortiment is het mogelijk om gelijk een overzicht te krijgen van alle beschikbare opties. Dankzij onze stijlvolle comfortabele mondkapjes hoeft niemand meer met een benauwd gevoel in de trein of bus te zitten.