Showing all 39 results

Active Filters: Clear Filters

Mondkapje in het vliegtuig – de juiste bescherming

Het is vandaag de dag weer mogelijk om het vliegtuig te pakken. Hoewel het Coronavirus nog lang niet weg is zien we dat er steeds meer landen open gaan. Zo zijn er mensen die alweer het vliegtuig pakken om naar hun favoriete vakantiebestemming te rijden. Om ervoor te zorgen dat je veilig in het vliegtuig kunt zitten is het kopen van een mondkapje voor in het vliegtuig echt een noodzakelijk stap om te maken. Als het aankomt op de meest unieke soort mondmaskers voor het vliegtuig weet je dat je bij ons goed zit. Tijd om je hier wat meer over te laten zien, zo kom je niet meer voor verrassingen te staan.
Waarom een mondkapje in het vliegtuig dragen?

De belangrijkste reden waarom het verstandig is om een mondkapje in het vliegtuig te dragen is natuurlijk dat het je zal beschermen tegen het Coronavirus. Net als in het openbaar vervoer zit je in het vliegtuig erg dicht op elkaar. Niet iedereen vindt dit even prettig. Door middel van een goed mondkapje met het juiste filter zal je in staat zijn om je op de beste manier te beschermen tegen het virus. Ons 5-laags filter beschermt je tegen alle mogelijke druppels en bacteriën die er maar in de lucht kunnen rondwarrelen. Daar komt dan ook bij dat je dankzij een mondkapje in het vliegtuig met een veel geruster gevoel zal zitten. Je hoeft niet meer bang te maken over alle mensen om je heen, door het sterke filter weet je dat je beschermd bent.

Dé mondkapjes van dit moment

Kies je voor onze mondkapjes in het vliegtuig dan weet je zeker dat je meest stijlvolle persoon in het hele vliegtuig zal zijn. De verscheidenheid aan kleuren, patroontjes en printjes brengt met zich mee dat het vinden van een mondmasker wat bij je past echt niet meer zo lastig is. De stijlvolle uitstraling in combinatie met de sterke filters maakt onze maskers dé optie om voor te kiezen. Uiteraard kan je onze mondkapjes zonder problemen in de wasmachine gooien wanneer je ze gedragen hebt. Door de hoogwaardige kwaliteit zullen zowel de printjes als de kleuren goed te zien zijn na het wassen.

Maak vandaag nog je eerste bestelling!

Als je al voor een lange tijd op zoek bent naar een goed mondkapje voor in het vliegtuig dan weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent. De verscheidenheid aan opties brengt met zich mee dat het voor iedereen mogelijk is om uit te komen bij het mondkapje wat precies aansluit bij wat je zoekt. Van de egale kleuren tot aan de vrolijke mondkapjes met printjes, een mondkapje bestellen voor in het vliegtuig is dankzij ons ook voor jou weggelegd. Door er gelijk een aantal in huis te halen krijg je ook nog eens staffelkorting. Neem snel een kijkje in het assortiment om te zien wat er mogelijk is!