Showing all 16 results

Active Filters: Clear Filters

Een mondkapje in het zwart, of toch een kleurtje?

Het zat er natuurlijk al wel aan te komen, het mondkapje zal waarschijnlijk op steeds meer plekken verplicht worden. Een van de plekken waar je nu al met een kapje over je mond en neus moet lopen is het stations. Heb je geen mondkapje op dan kan je helaas geen gebruikmaken van het openbaar vervoer. Veel mensen zijn de standaard witte of blauwe wegwerpmondkapjes ondertussen wel beu. Begrijpelijk, het ziet er namelijk net uit alsof je als tandarts of chirurg over straat loopt. Wij willen hier verandering in brengen door talloze andere kleuren mondkapjes te produceren. Van een zwart mondkapje tot aan een mondkapje met een bepaald patroon, niets is te gek binnen ons assortiment!
Een mondkapje wat bij je past

Hoewel niemand het had verwacht zal het mondkapje steeds meer een universeel kledingstuk worden. Net als een sjaal zal je er iedere keer aan moeten denken om je mondmasker in je tas te stoppen. Om te zorgen dat jij een mondkapje hebt dat je met plezier kunt dragen, hebben we een enorm groot assortiment om uit te kiezen. Dankzij deze talloze opties is het een stuk eenvoudiger om een mondkapje in het zwart, wit of zelfs roze te vinden dat bij je past. Ook zijn er diverse printjes en patroontjes te vinden. Zo weet je zeker dat je met een mondkapje in het zwart met bijbehorende mandala print echt iets unieks op zal hebben.

Iedere dag beschermd de straat op

Je hebt natuurlijk niets aan een mondkapje in het zwart dat je maar één keer kunt dragen. Dit is niet alleen veel te duur, maar het is ook nog eens ontzettend slecht voor het milieu. Om dit probleem te voorkomen is het verstandig om te kiezen voor onze mondkapjes. Onze mondkapjes kunnen namelijk zonder probleem hergebruikt worden. Was ze schoon in de wasmachine op 60 graden en binnen no time kan jij je mondkapje weer dragen. Ze zullen niet krimpen in de was, daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het vervagen van de kleuren. De hoogwaardige kwaliteit zorgt er namelijk voor dat je een zwart mondkapje in handen zult hebben waar je voor een lange tijd plezier van hebt.

Bestel vandaag nog je eerste mondmasker in het zwart

Door vandaag nog te kiezen voor onze mondkapjes in het zwart (of in één van de vele andere kleuren) zal je deze Coronacrisis in stijl door kunnen komen. Door de optionele sterke 5-laags filters in de mondkapjes weet je zeker dat je je helemaal geen zorgen meer hoeft te maken in het openbaar vervoer. Je kunt deze filters ook gebruiken als je last hebt van hooikoorts, het filter houdt namelijk ook alle mogelijke soorten pollen tegen. We raden je zeker aan om even een kijkje te nemen in het mondkapjes assortiment om te zien welke mogelijkheden er allemaal voor je zijn. Maak zeker gebruik van de staffelkorting door gelijk meerdere mondkapjes in het zwart of in een andere kleur te bestellen. Dan heb je namelijk al vanaf €6,95 inclusief GRATIS verzending je nieuwe mondkapje binnen.